Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΗΣ

Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η εκδήλωση των κατηχητικών ομάδων της Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων των μελών των ομάδων, να παρουσιάζουν νέες ιδέες αλλά και σκέτς που δημιουργούν τα ίδια τα μέλη σε συνδυασμό πάντα με παραδοσιακά δρώμενα γνωστών δημιουργών αφήνει θετικές εντυπώσεις στον κόσμο και ιδιαίτερα στους γονείς των παιδιών που τα εμπιστεύονται στην ενορία αυτή η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση μέσα στο χώρο της νεότητας.
Συγκεκριμένα παρουσίασαν 4 σκετς με τίτλους "Προσκύνημα στη Φάτνη", "Ο γέρο-χρόνος και οι εποχές", "Τα Χριστούγεννα του μπάρμπα- Πανώφ" και " Τα νευρικά Χριστούγεννα". Όλα τα δρώμενα είχαν επιτυχία αλλά ιδιαίτερα "Τα νευρικά Χριστούγεννα" που ήταν χιουμοριστικό σκετς, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, γιατί συνδύαζε επικαιρότητα, χιούμορ, σάτιρα, αλλά και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Και για να γίνει αυτό βοήθησε και η τεχνολογία, μέσω ενός βιντεοπροβολέα.
Τα τραγούδια και τα ποιήματα των παιδιών χαροποίησαν πολύ το κοινό. Ευχάριστη νότα άφησε επίσης η ομιλία της Δαμιανής Γρίβα, υπεύθυνης τμήματος των εικαστικών, που θέμα είχε τον τρόπο που βλέπουν και εορτάζουν οι άνθρωποι τα Χριστούγεννα στο διάβα των χρόνων από την στιγμή του γεγονότος της ενανθρωπήσεως Του Κυρίου μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα προβάλλονταν εικόνες που έδεναν οπτικά το όλο θέμα της ομιλίας.
Τέλος η όλη εορτή έκλεισε με την επισφράγιση από τον π. Παναγιώτη Μπαχρά και την διανομή των δώρων στα παιδιά.


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...