Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Εντυπωσιακή εκδήλωση των κατηχητικών ομάδων της Παναγίας Αλεξιωτίσσης. ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

28-9-2014
Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η εκδήλωση των κατηχητικών ομάδων της Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων από τα μέλη των κατηχητικών μας ομάδων, να παρουσιάζουν νέες ιδέες αλλά και σκέτς που δημιουργούν τα ίδια τα μέλη, αφήνει θετικές εντυπώσεις στον κόσμο και ιδιαίτερα στους γονείς των παιδιών που τα εμπιστεύονται στην ενορία αυτή η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση μέσα στο χώρο της νεότητας. 

Τα τραγούδια και τα ποιήματα των παιδιών χαροποίησαν πολύ το κοινό. Ευχάριστη νότα άφησε επίσης η ομιλία της Αγγελικής Γρίβα, υπεύθυνης τμήματος, που θέμα είχε τον τρόπο που βλέπουν και εορτάζουν οι άνθρωποι τα Χριστούγεννα στο διάβα των χρόνων από την στιγμή του γεγονότος της ενανθρωπήσεως Του Κυρίου μέχρι και σήμερα. 
Η επισφράγιση της Εορτής έγινε από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Μιχαήλ Καραγιάννη και μαζί με τον π. Παναγιώτη Μπαχρά και π. Θεμιστοκλή Δημητρόπουλο μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκομένους.

Ακολουθεί πλόυσιο φωτογραφικό υλικό! 




























































































































1 σχόλιο :

  1. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ! ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΕΜΠΗΣ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...