Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ"


Ο “Εκκλησιολόγος” με την βοήθεια του Παναγάθου Θεού και τις ευλογίες του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ.κ. Χρυσοστόμου εισέρχεται, στον έβδομο χρόνο από το πρώτο φύλλο της εκδόσεώς του, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007.

Με την ευκαιρία αυτής της επετείου - σημαντική για όλους εμάς - οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και Μαντινείας κ.κ. Αλέξανδρος, αν και ευρισκόμενοι στην Ρωσία, συνοδεύοντας τον Σταυρό Μαρτυρίου του Αγίου Ανδρέου, μάς θυμήθηκαν αποστέλλοντας τις παρακάτω ευχές των:


Eυχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών
κ.κ. Χρυσοστόμου

Με την ευκαιρία συμπληρώσεως έξι ετών από την έκδοση της εφημερίδος “Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ”, συγχαίρομε θερμώς τον εκδότη αγαπητό κ. Αλέξανδρο Κολλιόπουλο και ευχόμεθα να έχη υγεία και ευλογία από το Θεό, ώστε εις έτη πλείστα μέσω της εγκρίτου εφημερίδος του να πληροφορή τον Λαό του Θεού, την αλήθεια περί του έργου της Αγίας μας Εκκλησίας.
Η κοινωνία μας σήμερα έχει ανάγκη από αντικειμενική πληροφόρηση, ειδικά σε θέματα που αφορούν στο έργο και την προσφορά της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ για την αρίστη συνεργασία του με την τοπική μας Εκκλησία.
Με πατρικές ευχές και ευλογίες
Ο Πατρών Χρυσόστομος


Eυχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ και ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Με την ευκαιρία συμπληρώσεως έξι ετών από της γνωριμίας μου με τον αγαπητό εκδότη του “Εκκλησιολόγου” κ. Αλέξανδρο Κολλιόπουλο και την συνεχή επικοινωνία μου με την ενδιαφέρουσα εφημερίδα του, εξ αγάπης θεωρώ καθήκον μου να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ να συνεχίση επί πολλά έτη το ωραίο τούτο έργο, ώστε οι άνθρωποι να μαθαίνουν την αλήθεια και να εκτιμούν τα πράγματα σωστά .
Αυτό άλλωστε και ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός παραγγέλλει λέγοντας “γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς”.
Ευλογώ και χαιρετίζω με αγάπη και τιμή.
Ο Μαντινείας και Κυνουρίας


Ευχές πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Δημητρόπουλου


Αγαπητέ Αλέξανδρε,



Επιτυχής, λαμπρά και κατά πάντα αξιέπαινος χαρακτηρίζεται η συμπληρώσασα εν έτος εκδοτική σου προσπάθεια με τον «Εκκλησιολόγο».
Η προσεκτική επιμέλεια της ύλης, η επιλογή των παρατεθειμένων ζωτικού ενδιαφέροντος θεμάτων, η ορθή, πλήρης και αντικειμενική ενημέρωσις του αναγνωστικού σου κοινού – κληρικών τε και λαϊκών – και η προβολή της κοινωνικής προσφοράς και του ποιμαντορικού έργου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος και ειδικώτερον της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, κατεξίωσαν τον «Εκκλησιολόγο» εις την συνείδησιν όλων ημών των παρατηρούντων την από έτους ευδόκιμον πορείαν του.
Σου εύχομαι ολοψύχως, αγαπητέ μου Αλέξανδρε, όπως με τον αυτό ζήλον και με την ευλογίαν του Υψίστου, συνεχίσης την αξιέπαινον προσπάθειάν σου.
Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ΑΛΗΘΕΙΑΝ και συ, αγαπητέ μου Αλέξανδρε, απέδειξες ότι την υπηρετείς με αταλάνευτον συνέπειαν και πίστην.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...