Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Η Πανηγυρις του Παρεκκλησίου της Αγίας Άννης

Την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 το Παρεκκλήσιο επ ονόματι της Αγίας Αννης πανηγύρισε  για πρώτη φορά εις την κοίμηση της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης.
Την Τετάρτη εσπέρας στον μέγα Εσπερινό προεξήρχε ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους και Αγίου Αντωνίου Κρύα Ιτεών ο αιδεσιμολογιώτατος π. Ιωάννης Δημητρόπουλος και κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερόμενος στον βίο της Αγίας και στην πίστη των Θεοπατόρων.
Ανήμερα της εορτής το πρωί λειτούργησε και ομίλησε κατά τη Θεία Λειτουργία ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Καγιαβάς, συμπλαισιούμενος από τους ιερείς του Ναού μας.
Το εσπέρας της κυρίας ημέρας όπου έγινε ο Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις στην Αγία Άννα είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να παρευρεθεί στο Ναό μας και να κηρύξει ο Αγιοταφίτης ιερομόναχος π. Ιουστίνος από το Φρέαρ του Ιακώβ στη Σαμάρεια,ο όποιος έφερε σαν ευλογία προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου του Αγίου Φιλουμένου και αφιέρωσε στον Ναό μας ζώνη από τα ιερά άμφια του Νεομάρτυρος.
























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...